Dora Angjeli bën 26 🎂

Showbiz

Gazetarja e njohur e Best Channel dhe TV Klan, Dora Angjeli ka mbushur 26 vitet e para të jetes se saj.

Gazetarja e dashur dhe e adhuruar nga publiku e ka festuar ne intimitet kete vit, ndryshe nga hereet e kaluar kur fotot e saj mbushnin rrjetin.

Gjithsesi urimet kane qene te shumta per ikonen e vajzave te Elbasanit.

Nje urim i ngrohte vjen dhe nga stafi i Best Channel. “Dora, mbetsh e thjeshte dhe e dashur si gjithnje.”

²

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *