Suso i pakënaqur: “Unë jam 26-vjeç dhe nuk kam luajtur kurrë në Champions League”

Genel

Në një intervistë për Sky Italia, që do të transmetohet nesër, anësori spanjoll i AC Milan, Suso foli për Ligën e Kampionëve.
Për kuqezinjtë, mbetet objektivi numër një për t’u rikthyer në këtë garë, megjithëse me siguri nuk do të ndodhë këtë sezon.

“Liga e Kampionëve? Ashtë një ëndërr, unë jam 26-vjeç dhe nuk kam luajtur ende. Të gjithë lojtarët e fortë luajnë në Ligën e Kampionëve, një klub si Milan duhet të kthehet.Është diçka që unë do të doja aq shumë”, ka thënë Suso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *