25 mije leke nje fileto mish. Pushuesi poston faturën e kripur të Sarandës.

Kjo është fatura nga Saranda që po komentohet më së shumti në rrjet. Nga një restorant në jug të vendit eshte nxjerre nga nje pushues llogaria ku një fileto demi prodhim vendi kushton 25 mijë lekë, dhe një sallatë fshati 7 mijë lekë duke i gjykuar te larta.

Duhen bërë këto postime apo duhen parë menuja dhe duhet gjetur alternativa më ekonomike.