Taulant Guni zgjidhet kryetar i këshillit të studentëve të fakultetit Ekonomik

Taulant Guni ka fituar garën e fortë për kryetar të këshillit studentor në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Elbasanin. Ai ka mundur rivalët Erlisa Alla, Emiljani Sima, Andi Hoxha dhe Indrit Shuli.

Gjithashtu kanë dalë fituesit për anëtar në cdo program studimi.