Foto e Elbasanit e vitit 1940

Kjo ēshtë një foto e Elbasanit në vitin 1940. Dallohen ende disa shtëpi e rrugica të pandryshuara, dhe shkëmbi i Letanit përballë. Nga ku kuptohet nga është bërë fotoja.

Foto e postuar nga elbasanasi Fatos Bajraktari ADE.