Gazetarët e Elbasanit ndjekin kombëtaren në lokalin më trendy

Në këto momente po luhet ndeshja e konbëtares Shqipëri Moldavi. Gazetarët e Elbasanit kanë zgjedhur të shijojnë bashkë këtë 90 minutësh.

Sic shihet dhe nga fotot e postuara në rrjetet sociale, gazetarët Dora Angjeli dhe Endri Shehu kanë zgjedhur lokalin e ri trendy, Truth Lounge për këtë ndeshje të veçantë të kuqezinjve.


Tē shpresojmë në një fitore të skuadrës sonë të zemrës.