Lapo Elkann ngre në qiell Juventusin e tij: “Thyem rekord pas rekordi.”

“Edhe këtë vit ekipi im i preferuar u konfirmua si më i fortë, duke fituar kampionatin e tetë me radhë me burra – si dhe lojtarë – me vlerë të jashtëzakonshme. Andrea Agnelli, krijuesi i kësaj rruge që nga viti në vit sjell Zonjën e Vjetër për të thyer rekord pas rekordi “. Lapo Elkann përgëzon Juventusin, ekipin e tij të preferuar, për rezultatet e sezonit.
“Në festimet nuk duhet të harrojmë kontributin e tifozëve, njerëz si unë që jetojnë me Juventusin dhe për Juventusin, të cilët mbështetën ekipin gjatë sezonit duke treguar një dashuri të pakushtëzuar. – shton Lapo.

Juve është W8NDERFUL dhe unë, së bashku me kompaninë time (Italia Independent, dmth.), jam krenar për ta festuar atë edhe një herë – deri në fund – me një edicion të veçantë të syzeve të diellit “.