Xhoni Qalliu është kryetari i ri i studentëve të Universitetit të Elbasanit. Ja me çfarë diference.

NJË FITORE E MADHE E XHONI QALLIUT. STUDENTI U SHOALL FITUES PAS NUMERIMIT TE VOTAVE PËR KRYETAR KËSHILLI NË UNIVERSITETIN E ELBASANIT. KANDIDONIN KLODIAN NEZHA, XHENSILA PALLASHI DHE XHONI QALLIU


Në një garë të fortë Xhoni ka marrë 324 vota, ndërkohë Klodiani ka marrë 297 dhe Xhensila 230.
Ai do të jetë tashmë zëri kryesor i studentëve në cdo problematikë që do të haset.